Pályázatok

"Telloval a suliban" pályázatunk nyert!

Erről a következő cikkben bővebben olvashat: kattints ide.

LEGO MINDSTROMS EV3 pályázatunk nyert!

Erről a következő cikkben bővebben olvashat: kattints ide.

A hazai és a határon túli művészeti tehetséggondozó programok támogatására benyújtott pályázatunk nyert.

A pályázat kódja: NTP-MŰV-19-0065

Nyertes pályázatunk 16 diákot és 4 pedagógust érint.

Megvalósítási időszak: 2019. szeptember - 2020. június.

A tehetségsegítés feltételrendszerének javítását célzó hazai programok támogatására benyújtott pályázatunk nyert.

A pályázat kódja: NTP-TFJ-17-0057

A támogatás teljes egészét képességfejlesztő eszközök, fejlesztő játékok vásárlására fordítottuk. Minden általános iskolai korosztálynak tudtuk biztosítani az egyidejű eszközhasználatot. Alapvetően a zene, sport és matematikai logikai fejlesztésével éltünk. A sport és zene szeretete adott, a logika fejlesztése pedig kötelező. Az eszközök kiválóan alkalmasak a játékos fejlesztésre, az élményszerű tanulásra.

Szabadidős sávban kisebb csoportokban keltettük fel a gyerekek érdeklődését, formáltuk szemléletüket, képességeiket fejlesztettük, hogy informális tanulással, játékosan fejlesszük kompetenciájukat.

Közösen tanulták meg a játékszabályokat, tanultak egymástól, segítettek egymásnak. Motiváltságuk növekedett, mert tájékoztatást kaptak a tanulói sikerekről, eredményekről. Folyamatosan tudatosítottuk, hogy az eredményekhez szükséges az alapos felkészülés.

Növekedett a részvétel a tanulmányi és sportversenyeken. Nőtt a gyakorlati tapasztalatszerzés száma, ami növeli a hatékonyságot. 

Mindenképpen sikeresnek ítéljük meg az eszközbeszerzést és az azokkal végzett fejlesztő tevékenységeket. Nagy sikert arattak a tanulók közt. Megvalósulhatott a szabadidő hasznos eltöltése, személyiségfejlesztés, hátránykompenzáció és tehetségfejlesztés egyaránt.

Tanulóink a sok verseny és megmérettetés mellett számos zenés-táncos rendezvényen felléptek. Ezeknek célja a hagyományápolás mellett a partnerségi viszony erősítése a szülőkkel, illetve a gyerekek számára bemutatkozási lehetőség.

  
Nagyításhoz kattints a képre!

   
Nagyításhoz kattints a képre!