Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük Önt a Nagydobszai Általános Iskola weboldalán. Azzal a céllal hoztuk létre honlapunkat, hogy hiteles és helyes információkkal szolgáljunk mindazok számára, akik megtisztelnek figyelmükkel, köztük Önnek is.

Szeretnénk programjainkra invitálni, amelyekre időről-időre fel is hívjuk megtisztelő figyelmét. Beszámolunk arról is, hogy milyen változások várhatóak a közeljövőben. Továbbá az aktualitásokon kívül sikereink Ön felé publikálását is fontosnak tartjuk, hiszen azért dolgozunk, hogy a legjobbat hozzuk ki a jövő nemzedékéből. A múlt értékei sem elhanyagolhatók számunkra, ezen okból Képgalériánkban folyamatosan bővülő emléktárral színesítjük a rólunk kialakult képet.

Fontosnak tartjuk, hogy minél jobb tanulási környezetet, felszereléseket és szabadidős lehetőségeket biztosítsunk diákjaink számára, így kiemelten foglalkozunk pályázatokon való részvétellel, melyek eredményeiről szintén szeretnénk tájékoztatni. Hivatalos dokumentumaink is helyet kaptak weboldalunkon, melyek összegyűjtve Dokumentumtárunkban várnak olvasásra. Elérhetőségeinken keresztül tud tájékozódni arról, hogy hol és milyen formában érhet el minket. Informálódjon, keressen minket bátran!

Üdvözlettel: Iskolapercek