Iskolai pályázatok 2022/2023. tanévben

Iskolánk ebben a tanévben három pályázat megvalósításán fáradozik, melyeknek a diákok, pedagógusok és a szülők egyaránt részesei.

NTP

Az NTP – Színház az egész világ… pályázatunkban 16 diák és 4 segítő pedagógus dolgozik együtt. Az elnyert támogatási összeget (1.900.000 forintot) tehetséggondozásra, eszközvásárlásra és tanulmányi kirándulásra fordíthatják. A pályázat keretein belül szeptemberben iskolánk tanulói színvonalas néptánc bemutatóval színesítették a település Szüreti felvonulását. A következő hónapok kitartó munkájának eredményeként a kis csapat február 10-én bemutatta A mi padunk című bohózatot az intézmény tanulói, majd saját szüleik előtt is.

Projekt képekben:

 

Tesco „Ön választ mi segítünk!”

Tesco „Ön választ mi segítünk!”elnevezésű pályázatban elnyert 100.000 Ft-ot Szülői Klub megvalósítására fordítottuk. Célunk a szülők támogatása volt a gyermeknevelés terén, illetve a szülői házzal való szorosabb kapcsolat kialakítása. A program keretein belül felhívtuk a szülők figyelmét a pályaválasztás fontosságára, az egészséges táplálkozásra, a közös játék adta élményre, valamint az internet veszélyeire. Több alkalommal kellemes hangulatú délutánokon együtt tevékenykedett szülő és diák.

 

 

 

Játék a határokkal

Játék a határokkal pályázatot az Ökumenikus Segélyszervezet a Humánum Kft. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésével  írta ki. 2023 februárjában induló játékfüggőségi prevenciós programban intézményünk 6. és 8. évfolyamos diákjai vesznek részt. Nyertes iskolaként 730.000 Ft támogatásban részesülünk, melyet rendhagyó osztályfőnöki órák és délutáni klubfoglalkozások megvalósítására fordíthatunk, melyek célja a fiatalok tudatos játékhasználatának elősegítése.
Projekt képekben:

 

 

Szeretettel: Iskolapercek