Beiratkozás 2020/2021 - Tagintézmény-vezetői levél

Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntöm Önöket! Gyermekük iskolai beiratkozás előtt áll.

A vészhelyzetre való tekintettel az idei év beiratkozása sok tekintetben más lesz, mint az előző években, ezért szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek a következő információkkal, melyek fontos kiegészítéseket tartalmaznak a levelemhez csatolt részletes leíráshoz, ami a beiratkozás hivatalos eljárásrendjét tartalmazza.

A Dél-Zselic Általános Iskola Nagydobszai Általános Iskolája a Szigetvári Tankerület körzetes iskolája, ezért a beiratkozással kapcsolatos ügyintézés időszaka:
2020.április 28. 0:00 és 2020.május 15.24:00 közti időszak.

Mivel az elektronikus úton történő beiratkozásra nem mindenkinek van módja, ezért személyes ügyintézésre is lehetőséget biztosítunk, természetesen a járványügyi helyzettel összefüggésben bevezetett fokozatos óvintézkedések mellett. A személyes ügyintézésre csak telefonos ügyintézés után van lehetőség!
A telefonos egyeztetés időpontja: 2020. április 15.-2020. április 24. közt munkanapokon 8.00-12.00 óra között a +3673348054-es telefonszámon.

Telefonos egyeztetést kérünk a szülőktől, az alábbi igényekkel kapcsolatban:

  • hit- és erkölcstan/etika tantárgy (választható felekezetek: Magyar Katolikus Egyház, Magyarországi Református Egyház, Magyar Pünkösdi Egyház, vagy etika/erkölcstan óra
  • étkezéssel kapcsolatosan (napközi ellátás-3szori étkezés, menzai ellátás-csak ebéd)

Ha felvételi körzeten kívülről szeretnének beiratkozni iskolánkba, akkor jelentkezési kérelmet kell beadni az iskola tagintézmény- vezetőjének!

Intézményünkben szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akik szívesen tartoznának egy olyan közösséghez, ahol fontos az egyéni képességek kibontakoztatása, az alapkészségek fejlesztése, a gyermekközpontúság, a közösségi élet, a családias, kiegyensúlyozott légkör.

Szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket!

 

Miskei Klára, tagintézmény-vezető